Občiansky zákonník s komentárom - Fekete, Imrich
Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 188/2006 Z.z. s komentárom. OZ je základným právnym predpisom súkromného práva spoločným pre občianske, obchodné, pracovné aj rodinné právo. Autor komentára venuje osobitnú pozornosť ustanoveniam, ktoré boli zmenené v rokoch 2003-2006 a týkajú sa prepojenia medzi Občianskym a Obchodným zákonníkom. Najväčšie zmeny nastali v súvislosti so vstupom SR do EÚ, kedy bolo do zákona implementované smernice EÚ.