Financovanie základných, stredných škôl a školských zariadení - Matula, Ján
Zmena zákona č. 597/2003 Z.z. o financovaní základných škôl, stredných škôl a školských zariadení v znení neskorších predpisov. Nový zákon č. 689/2006 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 597/2003 Z.z. Jednotlivé zmeny. Zmena zákona č. 596/2003 Z.z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve. Jednotlivé zmeny.