Teoreticko-metodologické prístupy k aplikácii benchmarkingu v manažmente miestnych samospráv v SR - Balážová, Eva
Prezentácia metodických postupov benchmarkingovej metódy pre meranie efektívnosti výkonu služieb poskytovaných obcami v praxi. Postup a princípy pri aplikácii benchmarkingu v miestnych samosprávach. Návrh merania výkonu miestnych služieb poskytovaných obcami.