Celebrity v reklamách a zákon - Šebelová, Marie
Problematika účinkovania známych a menej známych ľudí v reklame. Potreba súhlasu osoby účinkujúcej v reklame. "Obyčajní ľudia" v reklame. Reklama v televízii a v rádiu. Verejní funkcionári v reklame. Reklama na lieky. Osobné doporučenie podľa etického kódexu.