Structural unemployment in Slovakia, the Czech Republic and Poland - Zimková, Emília
Teoretické východiská merania štrukturálnej nezamestnanosti prostredníctvom ukazovateľa NAWRU (Non-accelerating wage rate of unemployment). Aplikácia na podmienky troch analyzovaných krajín - Slovenska, Česka a Poľska. Ukazovateľ NAWRU je, okrem iného, dôležitým ukazovateľom štrukturálnej nezamestnanosti. Teoretická štruktúra a empirické odhady NAWRU. Odhady NAWRU pre Slovenskú republiku, Českú republiku a Poľsko.