Nová směrnice pro účetnictví v Evropské unii
Dôvody pre vydanie novej smernice. Nedostatky zodpovednosti členov predstavenstiev voči spoločnosti. Finančné nezákonné praktiky v obchodnej spoločnosti. Prehlásenie o správe a riadení spoločnosti ako povinná súčasť výročnej správy. Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2006/46/ES zo dňa 14. júna 2006.