Německá ekonomika na počátku nového tisíciletí - Marková, Jindřiška
Prebiehajúci progres v Nemecku v štatistických číslach. Súčasný vývoj ekonomiky. Vzťah Nemecka k tranzitívnym ekonomikám. Reformy a ich efekt. Nemecké voľby.