Jakou funkci má ve společnosti sociální reklama? - Dušková, Dagmar
Vymedzenie pojmu sociálna reklama v marketingovej literatúre. Sociálny marketing ako širší pojem sociálnej reklamy. História sociálnej reklamy v Česku. História sociálnej reklamy v USA. Subjekty sociálnej reklamy. Rozdiely sociálnej a komerčnej reklamy. Neziskové organizácie v sociálnej reklame. Významné sociálne kampane v Českej republike.