Etický audit jako prostředek efektivní kontroly v podniku - Kostková, Miroslava
Vymedzenie pojmu etický audit. Ciele etického auditu. Analýza sociálnej klímy v spoločnosti. Transparentnosť pre skupiny "stakeholders". Druhy a modely auditu. Postup a prínos etického auditu.