Špecifiká ohodnocovania malých podnikov - Kardoš, Peter
Charakteristika malého podniku. Špecifiká malého podniku. Nedostatok kvalifikovaného manažmentu. Nižšia kvalita finančných výkazov. Horší prístup ku kapitálu. Metódy ohodnotenia malých podnikov: majetkové metódy ohodnotenia, výnosové metódy a metódy ohodnotenia na základe trhového prístupu.