Stavebné sporenie či hypotekárny úver? - Izakovič, Ondrej
Vysoká úroveň ceny nehnuteľností. Rast nárokov ľudí na bývanie. Náklady na zabezpečenie vlastného domova. Hypotekárne úvery a stavebné sporenie ako najpoužívanejšie formy pôžičiek na bývanie. Spolufinancovanie vlastnej investície klientom. Záruky pri úveroch, založenie nehnuteľnosti. Zvýšenie nákladov na bývanie medziúverom. Bonita klienta.