Hlavní faktory vnější zadluženosti rozvojových zemí v 90. letech - Vlková, Ivana
Vývoj zahraničnej zadĺženosti rozvojových krajín v 50.-80. rokoch 20. storočia. Ekonomický výkon rozvojového sveta v 90. rokoch. Finančná kríza 90. rokoch v rozvojových krajinách. Toky investícií do resp. z rozvojových krajín. Toky oficiálnej rozvojovej pomoci.