Pôsobenie okolia podniku na jeho finančné riadenie - Vida, Marek
Finančné riadenie a rozhodovanie podniku v súčasnom konkurenčnom prostredí. Postavenie a úloha finančných útvarov v podnikoch. Vplyvy vnútroštátneho ekonomického prostredia, svetových finančných trhov a globalizácie na finančné riadenie podniku.