Metodika a způsob výuky manažerských disciplin - Truneček, Jan
Kritika zastaraných metód učenia a skúšania. Predstavenie "znalostného" prístupu k testovaniu vedomostí. Koncepcia "akčného učenia" (action learning), jej filozofia a zásady. Príklady realizácie.