Hospodársky rast v Číne a krajinách juhovýchodnej Ázie, analýza priamych zahraničných investícií - Luchava, Ján
Hospodárska situácia v Číne, HDP, inflácia, PZI. Zdroje PZI do Číny v rokoch 1992-1998. Čína je najväčším prijímateľom PZI zo všetkých rozvojových krajín na svete. Čína sa stane v roku 2041 najväčšou ekonomikou sveta. Vývoj na trhu ropy a iných primárnych energetických surovín. Závislosť Číny na importe ropy.