Mobilné vzdelávacie centrum - Šóš, Ivan, 1977-
Základným cieľom rozvojového projektu "Mobilné vzdelávacie centrum" je vytvoriť podmienky na zvyšovanie úrovne prípravy učiteľov - odborníkov v oblasti informačných a komunikačných technológií, a to vybudovaním mobilného vzdelávacieho centra na pôde Katedry pedagogiky Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave.