Manažment väzieb zákazníkov - nástroj zlepšenia postavenia poisťovateľov na poistnom trhu - Buchová, Jarmila
Rastúci význam manažovania marketingu v poisťovníctve a najmä vytvárania väzieb medzi poisťovňou a klientom. Špecifiká marketingu v poisťovníctve. Etapy vývoja poistného trhu. Manažment väzieb so zákazníkmi, jeho nástroje a ich využitie. Fázy budovania väzieb.