Informačné vojny a eDžihád - Gál, Tomáš
Sedem ucelených foriem informačnej vojny (infoware): Command -and-control warfare, Inteligence warfare, Electronic warfare, Psychological warfare, Hacker warfare, Economic information warfare a Cyber warfare. Charakteristika jednotlivých foriem informačnej vojny. Defacement webovej stránky - nahradenie webovej stránky záškodníkom. Pomocný prostriedok terorizmu. Útoky hackerov medzi Indiou a Pakistanom. Činnosť Al Qaeda Allinace.