Hodnotenie pracovníkov v kontexte riadenia ich výkonu - Kachaňáková, Anna
Nový pohľad na hodnotenie pracovníkov ako súčasť novej koncepcie riadenia pracovného výkonu. Prekonanie nedostatkov doteraz uplatňovaného hodnotenia pracovníkov. Riadenie pracovného výkonu ako strategickejší a integrovanejší prístup založený na previazanosti pracovných úloh, vzdelávania a rozvoja pracovníkov, ako aj hodnotenia a odmeňovania.