Najväčšia koncentrácia je v Slovinsku
Výskum nákupného správania a preferencií verejnosti sa uskutočnil v 11 krajinách SVE. Naj reťazce v krajinách SVE. Obľúbené formáty, kľúčové faktory pre výber hlavného nákupného miesta domácností v SVE.