Liberalizácia nie je strašiakom - Borovský, Vladislav
Slovenská pošta, a.s. , je jediným poskytovateľom univerzálnej poštovej služby. Úplná liberalizácia poštového trhu bude od 1.1.2009. Otázka financovania po úplnom otvorení trhu. Reklamácie zákazníkov. Doplnkové a online služby.