Outsourcingové technológie - Vaculík, Juraj
Varianty outsourcingu podľa predmetu outsourcingu: 1.Outsourcing podnikového procesu. 2. Outsourcing komplexného informačného systému. 3. Čiastočný outsourcing IS/ICT. 4. Outsourcing vývoja IS/ICT. Varianty outsourcingu podľa vlastníctva a lokality zdrojov. Selektívny outsourcing. Kompletný outsourcing informačných techológií. Tranzitívny outsourcing.