Systém a team a lifemanagement - najúčinnejšie princípy úspešných - Burák, Emil
Limitujúce faktory úspechu. Dobré rady od Briana Tracyho. Ako motivovať seba a druhých. Stres a reakcie naň. Funkcia cieľov a stanovenie cieľov. Spoločne dosiahne každý viac, tímová práca.