Trebišov v hľadáčiku energetikov - Marčan, Peter
Energetika na Slovensku začína veľkosťou nových investícií konkurovať automobilovému priemyslu. Potvrdenie dostavby Mochoviec. Projekt výstavby jednej z najväčších elektrární na Slovensku v Trebišove. Za projektom stojí lokálna firma - akciová spoločnosť Československá energetická spoločnosť (ČES) zo Sečoviec. Počíta sa aj so vstupom silných nadnárodných partnerov. Ekonomika projektu.