Právne a morálne aspekty plagiátorstva - Szattler, Eduard
Definícia plagiátorstva. Plagiátorstvo ako inštitút morálky. Previazanosť plagiátorstva s právom a internetom. Uplatnenie sankcií za plagiátorstvo.