Lokalizácia v kontexte medzinárodného riadenia ľudských zdrojov - Krajčík, Daniel, 1981-
Riešenie otázky lokalizácie, výberu, rozvoja a udržania miestnych zamestnancov, ktorí riadia miestne pobočky TNK. Budovanie silných lokálnych manažérskych tímov ako súčasť firemnej mantry pre podnikanie v celosvetovom meradle. Je prostriedkom zabezpečenia a pritiahnutia miestnych talentov, zlepšenia firemnej medzinárodnej perspektívy a reprezentuje integrálny postoj v globalizačnej stratégii mnohých spoločností.