Agency relationship and transfer princing inefficiency - Kaiser, Libor
Proces tvorby a aplikácia transferových cien ako veľmi dôležitá politika v rámci nadnárodných korporácií. Prezentácia možných neefektívnych transferových cien z pohľadu teórie zastúpenia.