Účel práva ve společnosti - Vorlíček, Jan
Vymedzenie a rozlíšenie práva a morálky. Účel práva. Rozbor konceptu spoločenskej zmluvy a dôsledky, ktoré z tohto konceptu vyplývajú. Polemika s teóriou práva R. Dworkina.