Venture capital within V4 countries - Chovancová, Božena
Charakteristika a typy rizikového kapitálu. Typy rizikového kapitálu - stručná charakteristika. Európsky trh rizikového kapitálu. Krajiny V4 a novoprijaté krajiny Európskej únie. Podpora rizikového kapitálu na Slovensku.