Význam vlastnických práv pro ochranu životního prostředí v subsaharské Africe - Mládek, Josef
Inštitucionálne formy ochrany životného prostredia v subsaharskej Afrike. Kmeňové usporiadanie. Štátne rezervácie. Hybridné štruktúry. Nevýhody hybridných štruktúr. Súkromné parky.