Sociálny kapitál v kontexte znalostnej ekonomiky a sociálnej kohézie - Dudová, Iveta
Poňatie sociálneho kapitálu sa stáva predmetom záujmu výskumníkov aj politického rozhodovania. Sociálny kapitál v kontexte ľudského kapitálu. Vývoj sociálneho kapitálu pod vplyvom informačných a komunikačných technológií. IKT sa javia byť schopnými transformovať a obohatiť sociálny kapitál. Sociálny kapitál a výmena vedomostí.