Finančné nástroje v súlade s IFRS - Čejková, Viktória
Vysvetlenie najdôležitejších pojmov, z oblasti finančných nástrojov , ktoré sú v IFRS upravované dvoma štandardami, štandardom IAS32 Finančné nástroje: zverejňovanie a prezentácia (Financial instruments: Dislosure and presentation) a IAS39 Finančné nástroje: Účtovanie a oceňovanie (Financial instruments: Recognition and measurement). Vymedzenie a obsah pojmov z týchto dokumentov.