[Finančno-ekonomická analýza podniku] - Kráľovič, Jozef
Recenzia na publikáciu Finančno-ekonomická analýza podniku. Publikácia je členená do troch častí a v rámci nich do trinástich kapitol. Je určená primárne študentom Ekonomickej univerzity v Bratislave.