Sedem základných nástrojov akosti - Šesták, Milan
Používanie základných nástrojov na zlepšovanie kvality. Metodika zlepšovania kvality. Definovanie problému ako výzvu. Operatívne a systematické riešenie problému. Sedem základných nástrojov kvality: vývojový diagram, záznamník, histogram, Paretov diagram, bodový diagram, regulačný diagram.