BOZP pri práci vo verejnej a štátnej sfére - Tichý, Miroslav
Starostlivosť o bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci (BOZP). Ekonomické a právne nástroje, systém dozorných a inšpekčných orgánov, normotvorba, výskum, výchova a vzdelávanie v oblasti BOZP. Zákon, ktorý na nových základoch rieši problematiku BOZP. Ciele zákona. Vzťah zamestnávateľ - zamestnanec v oblasti BOZP. Oboznamovanie a informovanie zamestnancov. Práva a povinnosti zamestnancov. Pracovný úraz.