Verejná správa a regionálny rozvoj ekonómia, manažment a marketing
Vedecký časopis Vysokej školy ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave. Je orientovaný predovšetkým na problematiku verejnej správy a regionálneho rozvoja, manažmentu, marketingu, financií, malého a stredného podnikania.