CRM - spolupráce v péči o trh - Jelínek, Jiří
Zákaznícka databáza ako produkt, ktorého hodnota intenzívnym používaním rastie. CRM systémy v peňažníctve. Firemná zákaznícka databáza ako základ pre vytváranie pevného vzťahu so zákazníkmi. Finančný trh u nás a vo svete s pohľadu využívania CRM systému. U akých produktov je možné využiť efektívny cross-selling s podporou CRM systému.