Kdy má přímý marketing smysl - Řídký, Marek
Požiadavka kvalitnej zákazníckej databázy. Možnosť presného výberu cieľovej skupiny. Neadresná distribúcia a telemarketing. Eliminácia slabých stránok priameho marketingu. Direct marketing a ATL komunikácia.