Nie sme low cost operátor ! - Môciková, Renata
Rozhovor s výkonnou riaditeľkou pre komunikáciu a marketingovým riaditeľom spoločnosti Telefónica O2. Potenciál O2 na slovenskom trhu. Záujem o služby O2. Dôvody, prečo respondenti zvažujú pripojenie k sieti O2. Koho O2 ohrozí - väčšie straty hrozia T-Mobilu.