Afrika-perspektívy spolupráce s Európskou úniou - Lysák, Ladislav
Úvahy strategických investorov smerovať obrovské investičné prostriedky na africký kontinent. Kooperácia s južným susedom z dôvodu surovinových a energetických zdrojov. Charakteristika Afriky. Spolupráca EU a Afriky.