Procesným riadením k vyššej kvalite fungovania verejnej správy - Štangová, Nora
Prepojenie manažmentu kvality a manažmentu procesov. Kvalita vo verejnej správe a jej vymedzenie. Komplexný rozmer pojmu kvalita. Procesný prístup v riadení organizácií verejnej správy. Model CAF (Common assesment framework). Výkonnosť organizácie ako jeden z atribútov kvality. Identifikácia bariér pri implementácii procesne orientovaného manažmentu kvality.