Transparentnost trhu: zvýšení ochrany investorů v EU - Jennings, Mike
Požiadavky na transparentnosť uvedené v smernici MiFID. Pokles nákladov na jednotlivé transakcie vďaka súťaživosti medzi obchodnými systémami a našimi systémami pre investorov. Charakteristika transparentnosti. Požadovanie hlásenia obchodov od investorov. Spolupráca príslušných orgánov.