Finančné riadenie podniku v podmienkach EÚ - Hečková, Jaroslava
Finančné riadenie modelového podniku. Finančná analýza na príklade modelového priemyselného podniku. Výpočet pomerových ukazovateľov za sledované obdobie. Finančná štruktúra modelového priemyselného podniku. Finančné plánovanie ako jeden z nástrojov finančného riadenia podniku.