Budoucnost řízení operačního rizika - Tetíková, Vendula
Charakteristika operačného rizika. Meranie operačného rizika: zbieranie udalostí, risk and control self-assessment, stresové scenáre, key risk indicators. Riadenie operačného rizika: preventívne opatrenia, business continuity management, prevedenie rizika na poisťovne, neriadené riziko. Rozdelenie metód merania a riadenia operačného rizika.