Postavenie Slovenskej komory certifikovaných účtovníkov v Slovenskej republike - Škultéty, Jozef
Slovenská komora certifikovaných účtovníkov (SKCú), jej vznik, poslanie a činnosť. Projekt certifikácie profesie účtovník v SR. Komplexný vzdelávací program SKCú. Účtovníctvo v krajinách Vyšegrádskej štvorky.