Evaluácia vysokých škôl - nástroj konkurencieschopnosti Európskej únie - Plavčan, Peter
Aktuálna problematika evaluácie kvality na vysokých školách v Slovenskej republike a zahraničí. Súčasná právna úprava, činnosť a rozvojové zámery decizívnej sféry, vysokých škôl a akreditačnej komisie v tejto oblasti. Prezentácia celoeurópskej aktivity v oblasti vytvorenia systematického zabezpečovania evaluácie kvality poskytovania vysokoškolského vzdelávania.