Solvency II a Basel II: v čem si jsou podobné a čím se líší? - Lozsi, Imrich
Lokálne odlišnosti v kapitálových požiadavkách smerníc Solvency II a Basel II. Rozsah rizík na ktoré sa smernice zameriavajú. Prínosy z diverzifikácie. Použitie plnohodnotných vlastných modelov pre stanovenie kapitálových požiadaviek.