E-learning, moderný nástroj efektívneho vzdelávania - Novák, Martin, 1980-
E-learning ako podporný nástroj vzdelávania na vysokých školách. Zavedenie systému Moodle na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Využívanie systému Moodle na predmete Informatika. Pozitívny ohlas u študentov.