Regionálna politika Európskej únie po jej rozšírení v roku 2004 - Lipková, Ľudmila
Úloha regionálnej politiky EÚ a chudobné regióny. Rozširovanie EÚ a regionálna politika.. Financovanie regionálnej politiky. Ciele regionálnej politiky v rokoch 2007-2013. Regionálna konkurencieschopnosť. Zamestnanosť a európska územná spolupráca. Slovensko a regionálna politika.