Trendy a výzvy v oblasti call center
Rast požiadaviek na call centra. Poskytovanie služieb najlepšej kvality. Zvládnutie pracovníkov call centier nápor dotazov a aj krížového predaja produktov. Starosti call centier: práca a náklady. Pokles spokojnosti klientov call centier. Rastúca zložitosť hovorov. Príklad úspechu nového call centra.